22.8 C
Skopje
Tuesday, July 23, 2024

Trenat në Maqedoninë e Veriut u ndalën përsëri

Stafi mekanik dhe ekzekutiv në Hekurudhat e RMV Transport hynë në bojkot në ora 16:00 me ndërprerje të plotë të punës hekurudhore për shkak të shpenzimeve të papaguara të udhëtimit muajin e fundit, thotë Toni Dimovski, përfaqësues i stafit ekzekutiv mekanik dhe kryetar i Sindikata e Drejtuesve të Trenit në ndërmarrjen hekurudhore.

Dimovski njoftoi se trenat e udhëtarëve dhe mallrave nuk do të qarkullojnë, ndërsa treni i parë që nuk do të jetë në qarkullim është numri 631 në linjën Shkup-Gevgjeli, i cili niset në ora 16:55.

“Menaxhmenti është informuar dhe premton se mjetet do të lirohen nga e hëna, por vendimi i stafit mekanik dhe ekzekutiv për bojkot mbetet”, tha Dimovski.

Lajme të ngjajshme

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

EVN

Lajmet e fundit