13.8 C
Skopje
Wednesday, April 24, 2024

Ekonomi

Angellovska-Bezhoska: Banka Botërore mbështeti aktivitetet reformuese të BP-së për anëtarësim në SEPA

Në takimet e Pranverës me Bankën Botërore, Banka Popullore e Maqedonisë ka vazhduar përpjekjet...

Më të lumtur, ata që kanë para apo kohë?

Paraja mund ta blejë lumturinë në njëfarë forme, por kjo nuk do të thotë...

Presidentja e BERZH: Sot është një mundësi për të njohur pikat e forta të Ballkanit Perëndimor

Presidentja e Bankës Evropiane për Rimëkëmbje dhe Zhvillim (BERZH), Odil Reno-Baso, sot në Samitin...

Krenar Lloga realizoi takim me kryetarin e EURODREJTËSI-së, Ladislav Hamran në Hagë

Ministri i Drejtësisë Krenar Lloga realizoi takim me kryetarin e EURODREJTËSI-së, Ladislav Hamran në...

Bekteshi: Rritet çmimi i blerjes së duhanit për 35 denarë, marrim vendime në interes të fermerëve të duhanit

Çmimi i blerjes së duhanit “aromatik” të klasit të parë nga rekolta e vitit...

Vauçerët për kondicionerë inverter – Radhë të gjata para Ministrisë së Ekonomisë

Ministria Ekonomisë shpalli thirrjet publike për 15 ditë, por mjaftuan vetëm 4 ditë që...

As që iu shkon në mendje! Ja pse arka e kursimeve ka formën e derrkucit

Derrkuci ka qëndruar ndër breza si një simbol ikonik i kursimit dhe maturisë financiare....

Nga 1 janari çmime të reja të energjisë elektrike

Nga 1 janari çmimi i energjisë elektrike në bllokun e parë u ul për...

Shpenzuat ose jo energji elektrike, në faturë do të shënohen 200 denarë për rrjet

Lirim Sulejmani, nënkryetar i Komisionit Rregullator për Energjetikë në “10 minuta” ka treguar se...

KRRE-ja publikoi çmimet e reja të energjisë elektrike, Bislimovski: Mbrojmë standardin e qytetarëve

Duke u nisur nga interesi i qytetarëve dhe duke pasur parasysh parimin kushtetues, me...

Lukarevska: Masa për paga më të larta për punëtorët në ndërmarrjet private është më shumë për të gjithë

Në një njoftim të rëndësishëm nga Forumi “Më shumë për të gjithë” në Kërçovë,...

Çmime të reja të dizelit dhe benzinës

Çmimet e shitjeve me pakicë të benzinave EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98, nga mesnata...