15.8 C
Skopje
Saturday, April 13, 2024

Taravari dhe Kasami të pranishëm në panelin e diskutimit për integrimin e personave me aftësi të kufizuara

Në një panel diskutimi të mbajtur së fundmi, Arben Taravari, kryetari i Aleancës për Shqiptarët dhe kandidat për kryetar nga koalicioni VLEN, bashkë me Bilal Kasamin, kryetarin e Lëvizjes Besa, u angazhuan në një dialog të thellë mbi integrimin e personave me aftësi të kufizuara në shoqëri. Ky panel shërbeu si një platformë për të adresuar dhe theksuar nevojat specifike dhe kërkesat e këtij komuniteti, duke u fokusuar në rëndësinë e ndërgjegjësimit dhe veprimeve konkrete për të promovuar një shoqëri më gjithëpërfshirëse.

Diskutimi përqendroi vëmendjen tek sfidat me të cilat përballen individët me aftësi të kufizuara dhe nevojën për të zhvilluar politika dhe programe që mbështesin pjesëmarrjen e tyre të plotë në jetën sociale dhe ekonomike. Pjesëmarrja e Taravarit dhe Kasamit në këtë ngjarje tregon angazhimin e tyre për të adresuar këto çështje dhe për të ndërtuar një mjedis më të barabartë për të gjithë anëtarët e shoqërisë

Lajme të ngjajshme

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

EVN

Lajmet e fundit