26.8 C
Skopje
Tuesday, May 21, 2024

Mijallkovi shpëtoi nga “Titanik 2”. Dënim me kusht për Menduh Thaçin dhe të tjerët

Konfirmimi përfundimtar nga Gjykata e Apelit në Shkup se rasti penal i Sasho Mijallkovit për marrjen e shpërblimit për ndikim të kundërligjshëm në procesin gjyqësor “Titanik 2” ka skaduar dhe se deri në prill.

Në vendimin e fundit, ankesa vendosi që të akuzuarve të tjerë të rastit t’i shqiptohet dënimi me kusht në vend të dënimit me burgim… Pas gjykimit të përsëritur, pasi një herë ankesa e ka lënë ankesën në fuqi dhe ia ka kthyer procesin, tani të akuzuarit Menduh. Thaci, Bedredin Ibraimi, Aneta Stefanovska, Vlatko Sajkovski dhe Sasho Srcev, në vend të dy vjetëve burgim, ankesa ua zëvendësoi dënimin me burgim me kusht, përkatësisht të mos kryejnë vepër penale në 4 vitet e ardhshme.

Lajme të ngjajshme

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

EVN

Lajmet e fundit