18.8 C
Skopje
Tuesday, May 28, 2024

Menaxhimi me mbeturinat, Komuna e Tetovës nënshkruan marrëveshje me kompani private sllovene

Komuna e Tetovës ka nënshkruar marrëveshje për partneritet publik-privat (PPP) me kompaninë sllovene të grupacionit “Saubermacher”, për menaxhimin e mbeturinave në qytet.

Kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami, pas nënshkrimit të marrëveshjes tha se me këtë Tetova do të jetë qytet më i pastër, ndërsa premtoi se nuk do të ketë rritje të çmimit të cilin qytetarët e paguajnë për menaxhimin e mbeturinave.

“Ndërmarrja private do të punojë për menaxhimin e mbeturinave komunale, mirëmbajtja e hapësirave publike mbetet nën menaxhimin e ndërmarrjes komunale. Marrëveshja përfshinë grumbullimin, transportimin dhe deponimin e mbeturinave komunale. Bëhet fjalë për marrëveshje gjithëpërfshirëse për gjithë Komunën e Tetovës, jo vetëm për qytetin”.

 

Lajme të ngjajshme

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

EVN

Lajmet e fundit