13.8 C
Skopje
Tuesday, May 28, 2024

KRRE-ja publikoi çmimet e reja të derivateve të naftës, hyjnë në fuqi nga mesnata

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 1,80 % në raport me vendimin e datës 8.11.2023.

Çmimet referente të derivateve të naftës në tregun botëror, në krahasim me përllogaritjen e mëparshme shënojnë ulje mesatarisht: te benzina për 1,236 %, te nafta për 3,669 %, te vaji ekstra i lehtë për 4,540 % dhe te mazuti ulja është 3,128 % .
Nga data 11.11.2023, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

EUROSUPER BS – 95 81,00 (denarë/litër)
EUROSUPER BS – 98 83,00 (denarë/litër)
EURODIZEL BS (D-E V) 78,00 (denarë/litër)

Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 77,50 (denarë/litër)
Mazut М-1 SU 43,743 (denarë/kilogram)

Lajme të ngjajshme

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

EVN

Lajmet e fundit