26.8 C
Skopje
Tuesday, May 21, 2024

DAP: Qytetarët gjatë muajit nëntor do t’i marrin paratë nga “TVSH-ja ime”

Nga Drejtoria e të Ardhurave Publike njoftojnë se paratë për kuponët fiskalë të skanuar gjatë muajit korrik, gusht dhe shtator qytetarët do të mund t’i marrin në muajin nëntor, përcjell TV21.

“Ju informojmë se pagesa nga “TVSH-ja ime” bëhet brenda 60 ditëve pas përfundimit të tremujorit kalendarik në të cilin është lëshuar fatura fiskale. Për tremujorin e tretë (korrik, gusht, shtator) 2023, pagesa do të bëhet në muajin nëntor”, thonë nga DAP për TV21.

 

Lajme të ngjajshme

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

EVN

Lajmet e fundit