24.8 C
Skopje
Sunday, June 23, 2024

Aksione parandaluese të Ministrisë së Brendshme: “Thuaj jo drogës, po jetës”, “Të ngasësh me përgjegjësi, të vendosësh rripin e sigurimit”

Gjatë ditës së djeshme janë kryer aktivitete parandaluese në zonat nga ana e Sektorit të Punëve të Brendshme Shtip dhe Manastir, njoftoi MPB.

“Në të njëjtën kohë, në Shtip, zyrtarë policorë nga Departamenti për Parandalim, si dhe nga Departamenti për Trafikim të Paligjshëm të Drogave dhe nga Stacioni Policor i Juridiksionit të Përgjithshëm nën SPB Shtip, mbajtën ligjëratë edukative parandaluese “Thuaj jo drogës, po jetës”, ndërsa policët nga Drejtoria për Punë të Brendshme (DPB) Sveti Nikole zhvilluan punëtori edukative me nxënës nga SH.M.K “Koço Racin” në Sveti Nikollë, kushtuar temës “Trafikimi me njerëz dhe migrimi ilegal”. Krahas kësaj, në rajonin e DPB Dellçevë, zyrtarët policorë të kësaj njësie organizative në SPB Shtip kanë kryer një aktivitet parandalues ​​në zonën e komunikacionit “Të ngasësh me përgjegjësi, të vendosësh rripin e sigurisë”, njoftuan nga MPB.

Lajme të ngjajshme

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

EVN

Lajmet e fundit