26.8 C
Skopje
Tuesday, May 21, 2024

Arsim

Maturantët përfunduan shkollën e mesme, të emocionuar folën për momentet e mira dhe sfidat

Katër vjet sa katër ditë. Kështu e përshkruajnë arsimin e mesëm maturantët të cilët...

Matura shtetërore do të mbahet më 1 dhe 8 qershor, nxënësit: Jemi të gatshëm për çdo sfidë

Korridoret e shkollave dhe sallat e edukatës fizike do të jenë hapësirat e reja...

30 vjet UT/ Rektori Zejneli takon ish-rektorët e UT-së

Për të ndërtuar vizionin e të ardhmës të Universitetiti të Tetovës, Rektori i UT-së,...

Maqedoni, fillon regjistrimi i nxënësve të klasës së parë për vitin shkollor 2024/25

Në shkollat ​​fillore në vend në muajin maj do të bëhet regjistrimi i nxënësve...

Studentët në RMV përballë shumë harxhimeve dhe as(pak) ndihmave shtetërore, FNA i publikoi shifrat

Hulumtimi “Shporta Studentore e studentëve të fakultetit Ekonomik, Filologjik dhe Shkencave Mjekësore” nga Forumi...

Shkollat nuk do të punojnë më 8 maj, ditën e zgjedhjeve

Nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme do të jenë në pushim pranveror nga...

Gjithnjë e më pak studentë në fakultetin e Turizmit

Edhe pse Ohri ka Fakultetin e Turizmit dhe shkollën e mesme të gastronomisë, ku...

RMV, ditari i ri i premtuar elektronik ende askund, mësuesit përdorin të vjetrin

Përgjegjësit në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës (MASH) njoftuan se nga shtatori i kaluar,...

Pse të mësuarit e gjuhëve të huaja me inteligjencë artificiale është një zgjedhje e zgjuar për të rinjtë?

Në një epokë të inovacionit teknologjik dhe lidhjes globale, mësimi i gjuhëve të huaja...

Shpallet konkursi për regjistrim në shkollat ​​e mesme në Maqedoninë e Veriut

Në konkurs janë theksuar vendet e lira në shkollat ​​e qytetit të Shkupit dhe...

Mbi 2 mijë magjistra dhe doktorë të rinj brenda një viti në Maqedoninë e Veriut

Në Maqedoninë e Veriut janë regjistruar mbi 2 mijë doktorë, magjistra e specializant të...