12.8 C
Skopje
Wednesday, April 24, 2024

Reth Ora24

Ora24.tv është media online profesionale.

Qëllimi jonë kryesor është që të informojmë për të gjitha problemet dhe sfidat me të cilat ballafaqohen qytetarët e vendit, rajonit dhe më gjerë, duke i dhënë përparësi në radhë të parë zërit qytetar.

Informimi i saktë, i drejtë, në kohë dhe duke iu përmbajtur të gjitha dispozitave profesionale të gazetarisë si dhe kodeksin është parimi kryesor në punën tonë.

Ora24.tv do të jetë e kapshme për çdo qytetar dhe ndjekës së saj, i cili dëshiron që përmes hapësirës sonë të shfaq problemet e tij, të rrethit ku banon dhe të shoqërisë në përgjithësi.

Na ndiqni dhe informohuni saktë.