19.8 C
Skopje
Saturday, April 13, 2024

WhatsApp do të mundësojë dërgimin automatik të përmbajtjes HD

Në muajin gusht të vitit të kaluar, WhatsApp prezantoi mundësinë e dërgimit të fotove dhe videove me rezolucion të lartë, por përdoruesit duhej ta zgjidhnin manualisht dhe individualisht atë përmbajtje. e cila përfundimisht nuk ishte një zgjidhje ideale. Megjithatë, kjo është gati të ndryshojë.

Një përditësim i ri për aplikacionin WhatsApp sjell mundësinë për të dërguar automatikisht të gjitha fotot dhe videot në HD duke përdorur një buton të ri të Cilësisë së Ngarkimit të Medias për të zgjedhur cilësinë e ngarkimit të medias, që ndodhet në menynë Ruajtja dhe të dhënat.

Kur përdoruesi zgjedh opsionin “Cilësia standarde”, marrësi do të marrë median në një skedar të ngjeshur me qëllimin e dërgimit më të shpejtë duke ruajtur një cilësi më të ulët. Nga ana tjetër, cilësia HD zë gjashtë herë më shumë hapësirë dhe do të dërgohet më ngadalë.

close
volume_off

Butoni do t’i lejojë përdoruesit të dërgojnë skedarë specifikë në cilësi të ndryshme kur është e nevojshme.

Funksioni është tashmë i disponueshëm për disa testues dhe pasi të zgjidhen të gjitha problemet, ai do të jetë edhe në versionin stabil të WhatsApp, kështu që aplikacioni duhet të përditësohet rregullisht përmes Dyqanit të Google Play.

Lajme të ngjajshme

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

EVN

Lajmet e fundit