12.8 C
Skopje
Thursday, May 23, 2024

Republika e Koresë do t’i dhurojë Doganave të Maqedonisë 4.8 milionë dollarë

Drejtoria e Doganave të Maqedonisë së Veriut do të marrë 4.8 milionë dollarë grant nga Qeveria e Republikës së Koresë për vendosjen e sistemit për menaxhim me rreziqe dhe depo të të dhënave.

Granti është pjesë e memorandumit për bashkëpunim që sot duhet ta nënshkruajnë Drejtoria doganore dhe Shërbimi doganor i Republikës së Koresë.

Siç është paralajmëruar, memorandumin do ta nënshkruajnë drejtori i Drejtorisë doganore, Stefan Bogoev dhe drejtori i Byrosë për sisteme komunikimi pranë Drejtorisë doganore të Republikës së Koresë, Ki Dong Kim.

 

Lajme të ngjajshme

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

EVN

Lajmet e fundit