11.8 C
Skopje
Saturday, May 25, 2024

Pse BDI heshtë për diagnostifikimin me kancer nga Taravari?

Shkruan: Fejzi HAJDARI

“BDI është kancer i shoqërisë”! Deklaratën e këtillë ditë më parë e shpalosi kreu i Aleancës për Shqiptarët (ASh) z.Arben Taravari. Është hera e parë që një akuzë e tillë, kaq e ashpër dhe e argumentuar, hidhet ndaj partnerit të koalicionit qeverisës BDI. Zoti Taravari akuzat e këtilla i kishte përsëritur edhe më herët në paraqitjet e tija publike. Por, për dallim nga tani që është pjesë e koalicionit qeverisë, akuzat e mëhershme i kishte shpalosur duke qenë në opozitë.

Përderisa kreu i Aleancës ka dëshmuar qëndrueshmërin në qëndrimet politike por edhe principialitet, BDI-ja ndaj të njëjtave çuditërisht ka heshtur. Diçka e pazakontë, për një parti e cila deri tani ka reaguar pothuajse edhe për cikërrima, ndërkohë që ka heshtur ndaj akuzave të ashpra, të rënda…

Shkruan: Fejzi HAJDARI

“BDI është kancer i shoqërisë”! Deklaratën e këtillë ditë më parë e shpalosi kreu i Aleancës për Shqiptarët (ASh) z.Arben Taravari. Është hera e parë që një akuzë e tillë, kaq e ashpër dhe e argumentuar, hidhet ndaj partnerit të koalicionit qeverisës BDI. Zoti Taravari akuzat e këtilla i kishte përsëritur edhe më herët në paraqitjet e tija publike. Por, për dallim nga tani që është pjesë e koalicionit qeverisë, akuzat e mëhershme i kishte shpalosur duke qenë në opozitë.

Përderisa kreu i Aleancës ka dëshmuar qëndrueshmërin në qëndrimet politike por edhe principialitet, BDI-ja ndaj të njëjtave çuditërisht ka heshtur. Diçka e pazakontë, për një parti e cila deri tani ka reaguar pothuajse edhe për cikërrima, ndërkohë që ka heshtur ndaj akuzave të ashpra, të rënda…

Shkruan: Fejzi HAJDARI

“BDI është kancer i shoqërisë”! Deklaratën e këtillë ditë më parë e shpalosi kreu i Aleancës për Shqiptarët (ASh) z.Arben Taravari. Është hera e parë që një akuzë e tillë, kaq e ashpër dhe e argumentuar, hidhet ndaj partnerit të koalicionit qeverisës BDI. Zoti Taravari akuzat e këtilla i kishte përsëritur edhe më herët në paraqitjet e tija publike. Por, për dallim nga tani që është pjesë e koalicionit qeverisë, akuzat e mëhershme i kishte shpalosur duke qenë në opozitë.

Përderisa kreu i Aleancës ka dëshmuar qëndrueshmërin në qëndrimet politike por edhe principialitet, BDI-ja ndaj të njëjtave çuditërisht ka heshtur. Diçka e pazakontë, për një parti e cila deri tani ka reaguar pothuajse edhe për cikërrima, ndërkohë që ka heshtur ndaj akuzave të ashpra, të rënda…

Lajme të ngjajshme

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

EVN

Lajmet e fundit