14.8 C
Skopje

Largimi i Ramadanit nga studio e Kanal5, komentojnë shoqatat e gazetarëve në Maqedoninë e Veriut

veprimet që komprometojnë pavarësinë redaktuese nga strukturat menaxhuese të mediave dhe theksojmë më tej rëndësinë e ruajtjes së këtij parimi për ruajtjen e besueshmërisë së gazetarisë në Maqedoni.

Ju rikujtojmë se SHGM është themeluar në vitin 1946 dhe është organizatë e pavarur, civile dhe jopartiake ndërsa qëllimi i SHGM-së është mbrojtja dhe promovimi i standardeve profesionale dhe lirisë së shprehjes. Në kuadër të ngjarjeve të mbrëmjes së sotme, u bëjmë thirrje të gjithë profesionistëve të medias, personazheve publike dhe pjesëmarrësve në debate publike që të kontribuojnë pozitivisht dhe me respekt në gjuhën publike, duke respektuar parimet e komunikimit të respektueshëm dhe pavarësisë redaktuese.

Lajme të ngjajshme

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Lajmet e fundit