22.8 C
Skopje
Tuesday, July 23, 2024

KRRE-ja vendosi: Nga mesnata çmime të reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 0,98 % në raport me vendimin e datës 27.10.2023.

Nga data 31.10.2023, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

EUROSUPER BS – 95                            81,50 (denarë/litër)
EUROSUPER BS – 98                            83,50 (denarë/litër)
EURODIZEL BS (D-E V)                        81,50 (denarë/litër)

Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 81,00 (denarë/litër)
Mazut М-1 SU 46,291 (denarë/kilogram)

Çmimi i shitjes me pakicë i benzinës EUROSUPER BS-95 nuk ndryshon. Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës ЕUROSUPER BS-98 dhe të ЕURODIZELIT (D-Е V) ulen për 0,50 den/l.

Çmimi i shitjes me pakicë i Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri I(ЕL-1) ulet për 1,50 den/l, ndërsa çmimi i shitjes me pakicë i Mazutit M-1 SU ulet për 0,883 den/kg.

 

Lajme të ngjajshme

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

EVN

Lajmet e fundit