25.8 C
Skopje
Monday, June 17, 2024

Volejboll: Më 21 tetor (e shtunë) fillon kampionati i ri 2023/2024

 

Me ndeshjet e javës së parë, të shtunën më 21 tetor, zyrtarisht nis sezoni i ri 20023/2024 kampionati i volejbollit në kategorinë e meshkujve dhe at të femrave.

Në kampionatin e ri në kategorinë e meshkujve do të garojnë 12 skuadra dhe atë: Rabotniçki Shkup, UGD Shtip, Liria, Susheva, Vardari, Universiteti i Tetovës, Strumica, Janta Volej, Shkëndija, Makedonija Xhio, Boreci dhe Vesna Probishhtip.

Sipas shortit të hedhur ditë më parë në Federatën e Volejbollit të Maqedonisë së veriut, në xhiron e parë të shtunën më 21 tetor, takohen:

Rabotniçki – Vesna Probishtip

UGD Shtip – Boreci

Liria – Makedonija Xhio

Susheva – Shkëndija

Vardari – Janta Volej

Universiteti i Tetovës – Strumica

Në Ligën e Parë, në kategorinë e vajzave në kampionatin e ri 2023/2024, do të garojnë tetë ekipe dhe atë: Vardari EM, Strumica Vajzat, Vardari Vajzat, Mlladosti UGD, Rabotniçki Vajzat, Nakovski Volej, Fit Fan Volej dhe Janta Volej.

Në xhiron e parë të kampionatit të ri 2023/2024 që zhvillohet më 21 tetor, takohen:

Vardari EM- Janta Volej

Strumica Vajzat – Fit Fan Volej

Vardari Vajzat- Nakovski Volej

Mladosti UGD – Rabotniçki Vajzat

Në Ligën e dytë në kategorinë e vajzave në sezonin e ri 2023/2024, do të garojnë dhjetë ekipe, sa vijon: Pelisteri Volej, Uskana Volej, Universiteti Tetovës, Gazela Volej, Bamikor, Viktori Volej, Kumanova, Forca Volej, Makedonija Maks dhe Flamingo Volej.

Në xhiron e parë më 21 tetor (e shtunë), takohen:

 

 

dhjetë ekipe, sa vijon: Pelisteri Volej, Uskana Volej, Universiteti Tetovës, Gazela Volej, Bamikor, Viktori Volej, Kumanova, Forca Volej, Makedonija Maks dhe Flamingo Volej.

Në xhiron e parë më 21 tetor (e shtunë), takohen:

Pelisteri Volej – Flamingo Volej

Uskana Volej – Makedonija Maks

Universiteti i Tetovës – Forca Volej

Gazela Volej – Kumanova

Bamikori – Viktoria Volej

/KlanMacedonia/

Lajme të ngjajshme

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

EVN

Lajmet e fundit