25.8 C
Skopje
Monday, June 17, 2024

Isamedin Limani dhe Aleksandar Kambovski janë anëtarë të ri të Këshillit Gjyqësor

Isamedin Limani dhe Aleksandar Kambovski janë anëtarë të ri të Këshillit Gjyqësor
Isamedin Limani dhe Aleksandar Kambovski janë anëtarë të ri të Këshillit Gjyqësor
Para 32 min
Anëtarët e rinj të Këshillit Gjyqësor janë gjyqtarët Isamedin Limani dhe Aleksandar Kambovski.

Gjyqtari i Gjykatës së Lartë, Limani dhe gjyqtari nga Apeli Manastir, Kambovski janë anëtarë të rinj të Këshillit Gjyqësor, pasi gjyqtarët votuan sot.

Limani mori 7 vota, ndërsa kundërshtarja e tij, gjyqtarja Cvetanka Periq, e cila edhe pse u tërhoq, mbeti në fletëvotim, mori 2 vota.

Gjithsej dy fletëvotime për zgjedhjen e një anëtari të këshillit nga radhët e gjyqtarëve të lartë janë të pavlefshme, madje dy nuk janë përdorur fare.

Nga gjyqtarët nga rajoni i Apelit Manastir, mbi 40 gjyqtarë morën pjesë në zgjedhje në mes kandidatëve, Aleksandar Kambovski, i cili mori 28 dhe Tatjana Susuleska me 10 vota dhe gjyqtarja Aleksandra Pop-Stefania nga Gjykata themelore e Ohrit me 3 vota.

Nga gjithsej 43 gjyqtarë me të drejtë vote nga zona e Apelit Manastir, të drejtën e kanë shfrytëzuar 42, ndërsa një fletë votimi ka qenë e pavlefshme.

Lajme të ngjajshme

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

EVN

Lajmet e fundit